Over STABO

STABO is gespecialiseerd in multifunctionele gebouwen binnen en buiten de zorgsector. Dergelijke gebouwen worden steeds complexer. De organisatie van STABO komt hieraan tegemoet door zowel ingenieursstudies van gebouwtechnieken, duurzaamheid en stabiliteit aan te bieden.

Deze combinatie van de verschillende disciplines zorgt ervoor dat wij de bouwheer en de architect niet alleen bijstaan bij het bepalen van de ambities op het vlak van duurzaamheid en energieprestatie, maar dat wij dit ambitieniveau in praktijk ook kunnen helpen realiseren op het niveau van de studies van de technische installaties en de structuur van het gebouw.

Dankzij de vlotte wisselwerking tussen de disciplines duurzaamheid en gebouwtechnieken onder één dak blijven onze ingenieurs up-to-date met relevante innovaties, terwijl zij tegelijkertijd de theorie kunnen aftoetsen aan de ruime praktijkervaring van hun collega's.

Als onafhankelijke KMO met een echte KMO-spirit staat voor STABO een persoonlijke relatie met onze klanten centraal.

STABO wordt geleid door mensen

STABO telt een team van ongeveer 55 burgerlijke en industriële ingenieurs, bachelors, CAD-tekenaars en administratief personeel, die samen het multidisciplinair ingenieursbureau vormen.

De vlakke organisatiestructuur en directe contacten tussen leidinggevenden en medewerkers staan garant voor ons gezamenlijk engagement.

Managementcomité

Patrick Desutter

CEO
Gedelegeerd bestuurder

Frank Mellaerts

Teamleader Ziekenhuizen+
Bestuurder

Glenn Verheyen

Teamleader Duurzaamheid
Bestuurder

Frank Segers

Teamleader Wonen, Leren & Werken

Sarah Desutter

Bestuurder